BAŞKAN YILMAZ SAĞLIK KAHRAMANLARININ YANINDA

BAŞKAN YILMAZ SAĞLIK KAHRAMANLARININ YANINDA haberivme.com

Başkan Yılmaz her fırsatta, pandemi kahramanları ve aileleriyle bir araya gelerek onları yalnız bırakmayan tek başkan olma özelliğini koruyor.

Türkiye’de bir ilke imza atarak, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Sağlık Kahramanları Parkı'nı açarak vefa borcu olduğunu dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Bu park, sağlık çalışanlarımızın Covid-19'a karşı gece gündüz demeden canları pahasına verdiği mücadelenin bir simgesidir" dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ AİLELERİNİ UNUTMADI

Başkan Yılmaz, Mersin'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 19 sağlık çalışanının adının yaşatıldığı ve kaidelerinin yer aldığı Korukent Mahallesi'ndeki anıt parkın açılış töreninde bulunamayan sağlık kahramanlarının aileleriyle bir araya geldi. Salgınla mücadelede yaşamını yitiren sağlık kahramanlarının ailelerine plaket takdim etti.

"ADLARI YAŞAYACAK"

Sağlık kahramanlarının ailelerine plaket ve çiçek takdim ederek başsağlığı dileyen Başkan Yılmaz; "Sağlık çalışanlarımız, sağlığımızı korumak ve salgını kontrol altına alabilmek adına bir yılı aşkın süredir olağanüstü bir mücadele veriyor. Ailelerini, evlatlarını dahi görmeden büyük bir fedakarlık içerisindeler. Bu mücadelede, hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımızın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Biz de Toroslar Belediyesi olarak Sağlık Kahramanları Parkı'nı yaparak bu zorlu süreçte verilen mücadeleyi anlatmak, sağlık kahramanlarımızı anmak, gelecek kuşaklarımıza aktarmak istedik. Onların fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmayacağız. Ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyoruz" diye konuştu. Salgının bir an önce son bulmasını temenni eden Başkan Yılmaz daha sonra ailelerle birlikte sağlık kahramanlarının kaidelerine kırmızı karanfil bıraktı. Bugün olduğu gibi yarında sağlık çalışanlarını ve ailelerini yalnız bırakmayacaklarını dile getirdi.