Eski Ülkü Ocakları Başkanından Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast iddiası

Eski Ülkü Ocakları Başkanından Kemal Kılıçdaroğlu’na suikast iddiası haberivme.com

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir, "Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu’na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var" iddiasında bulundu.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir, kendisine "duyum" geldiğini belirterek Millet İttifakı liderlerini uyardı.

Halk TV’den İsmail Küçükkaya’ya konuşan Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir'in "Diyorlar ki ‘Sandık güvenliği’. Sandık güvenliğinden önce millet ittifakını oluşturan liderlerin can güvenliği… Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu’na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Hepsi ortağı olur bu işin. Genel başkana haber vermeden ben bunu sizinle paylaşıyorum. Bir mafya grubunun üzerinden, Sinan’a (öldürülen eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş) yaptıkları gibi bir uyuşturucu grubu üzerinden bir şeyler duyuyorum liderlere yönelik, sakın ha. Sakın ha. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum.” dediği belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Ocak’ta partisinin grup toplantısında Hazine’den sermaye gruplarına aktarılan 418 milyar dolara ilişkin açıklamaları nedeniyle kendisine suikast ihbarları geldiğini duyurmuştu. (HABER MERKEZİ)