Silifke Rotary Kulübünde yeni başkan Merve Kılınç oldu

Silifke Rotary Kulübünde yeni başkan Merve Kılınç oldu haberivme.com

Silifke Rotary Kulübü 2020-2021 Devir Teslim Töreni gerçekleşti. 2020-2021 Dönemi Başkanı Kıvılcım Doğdu, başkanlığını Merve Kılınç’a devretti.

Merve Kılınç, Silifke Rotary Kulübü 2021-2022 Dönemi Başkanı olarak görev yapacak. Kıvılcım Doğdu dönemini 2430 Bölgede 105 Kulüp Arasından 6. Başarılı Kulüp olarak tamamladı.

Devir Teslim Töreninde konuşan Merve Kılınç, “2017 Ekim ayında Pietra’da yapılan toplantı aranıza katıldığım ilk toplantıydı. Kulübümüz daha henüz resmi olarak kurulmamıştı ve Mut’tan gelen tek kişiydim. İlk geldiği günden bugüne önemli işlere imza attık” dedi.

“Toplum bilinciyle insana dokunmayı bireysel olarak kendi adıma çok önemserken her bir projede fark yarattık” diyen Kılınç, “İlham kaynağı olduk, fırsatlar yarattık. Hiçbir zaman üşenmedim, aman demedim, aksine katılamadığım projelerde yardımım olamadığı için üzüldüm, mahcup hissettim. Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle devam etmek istiyorum; “İyi bireyler kendinden çok üyesi bulunduğu toplumu düşünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına yaşamını veren insanlardır.” Bizler Atam’ızın izinde giden iyi bireyleriz. 105 kulüp arasından 6. başarılı kulüp olarak Kıvılcım başkanım önderliğinde tamamladığımız dönemimizi devralırken onun başarılarının üzerine nasıl daha fazlasını koyabilirim tedirginliğini yaşarken bir elini omzumda hissettiğim ve yol göstericiliğine inandığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kulübümüze emeği geçen başkanlarımıza ve hepinize teşekkür ederken, dört yıldır bana sonsuz güvenen, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.